TOPOLI

TOPOLI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Topoli. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 21:59 Always so tasty and I love the many side dishes! I order here often and it is always perfect
4 mei 2022 om 22:12 Zoals altijd heerlijk, vers, superlekker, veel, etc. etc. Kan er een boek over schrijven. Bestel al jaren hier en nooit een slechte maaltijd gehad. Dik tevreden.
14 apr 2022 om 21:56 'T eten was heerlijk!
9 apr 2022 om 19:30 Zeer goed!
17 mrt 2022 om 16:37 Heeerlijk !!!!
9 mrt 2022 om 19:31 Altijd de lekkerste gerechten hier! Vers en kwaliteit!
14 feb 2022 om 6:32 Bezorgd op tijd. We hadden mxd grill + 2 xtra spies. Rijst, lib.brood, beetje sla, groente (doperwten, wortel, broccoli, rijst. We aten met 2 pers. Prijs€ 47,-. Conclusie: voldoende, oke, niet bijzonder, prijs erg hoog tov kwaliteit/hoeveelheid.
2 feb 2022 om 19:56 Heerlijk gegeten en vriendelijk!
26 jan 2022 om 20:43 Wij kunnen ons voorstellen dat je in het restaurant heerlijk kunt eten, want de smaken waren lekker en bijzonder. Wat wij echter thuisbezorgd kregen was geen verhouding voor prijs/kwaliteit
26 jan 2022 om 20:07 Heeeerlijk!!
22 jan 2022 om 18:49 Het adres van kwaliteit & kwantiteit. Altijd consistent en erg vriendelijke personeel. 1 van de beste restaurants in Groningen. Aanrader!
12 jan 2022 om 21:05 Top.